Топ 5 онлайн-перекладачів з англійської мови

У сучасному світі нам просто необхідно вміти спілкуватися різними мовами, робити переклад документів або художніх текстів. Також, для тих, хто вивчає якусь мову просто необхідний словник. Але користування ним займає дуже багато часу, тому всі користуються перекладачами, але не варто викидати словник, адже він зможе допомогти вивчити мову. Так от, зараз перекладачів дуже багато і для кожної людини більш зручна та чи інша програма/веб-сторінка. Але ми вирішили виділити 5 кращих, якісних і швидких перекладачів з англійської мови.

  • 1. Перший і, напевно, найпопулярніший у світі - Google Translate. У ньому ви можете робити переклад з 51 мови. Також, у вас є можливість прослухати правильну вимову, зробити фото тексту (щоб не витрачати час на його введення), а також там є функція «Діалог» з допомогою якої ви можете спілкуватися з іноземцями без будь-яких проблем.
  • 2. Другий додаток для перекладу це iTranslate. У ньому доступна 101 мова. Але його перевага полягає в тому, що у ньому відразу доступні всі важливі фрази на різні випадки життя. Але для того щоб почати користуватися ним, вам необхідно завантажити його на свій смартфон, планшет або ноутбук (цей додаток доступний як для користувачів iOS, так і Android).
  • 3. BabelFish. Тут ви можете зробити точний і швидкий переклад, але мінус цього перекладача криється в тому, що в ньому надано дуже мало мов, але для всіх, хто вивчає англійську, цей перекладач стане відмінним помічником.
  • 4. Perevod на порталі i.ua. На цьому сайті переклад можна зробити лише з англійської, французької, німецької, латиської, польської, української та російської мов.
  • 5. M-translate. На цій веб-сторінці ви можете зробити переклад з 104 мов. Плюс цього перекладача в тому, що при перекладі з англійської мови, ви також можете побачити синоніми, приклади, а також дієслово (якщо існує) від цього слова (для цього потрібно просто натиснути на «Показати більше інформації»).

І наприкінці хотілося б сказати, що при використанні усіх цих перекладача, ви обов'язково знайдете свого фаворита. Тому, вивчайте англійську, перекладайте слова і запам'ятовуйте їх, а ми вам з радістю в цьому допоможемо.

Вихід

  • Avatar Вартан Назарьян
    Як користуватися сервісами-перекладачами?У випадку з мандрівниками застосування додатків і гаджетів неоднозначно. Так неможливо мову вивчити і зрозуміти відповіді корінних жителів не вийде. Туристичні шоу неодноразово демонстрували спроби спростити спілкування ведучих з місцевим населенням. Тоді з'ясовувалося, що програми та спеціальна техніка не завжди розпізнають усне мовлення. Крім академічної лексики і літературних обертів і реальні люди доповнюють повсякденне мова сленгом, який не так швидко потрапляє в мовні бази. Діалекти і акценти перетворюються в непосильне завдання для багатьох програм. Напрошується висновок, що перекладачі абсолютно марні. Ні, якщо користуватися ними грамотно.
  • Avatar Вартан Назарьян
    Free Translation Сервіс підтримує 32 мови і варіанти деяких мов. Онлайн-перекладач виконує переклад не тільки тексту, але і web-сторінок. Крім того, цей сервіс також надає платну послугу переказу, яку виконує професійний перекладач.
  • Avatar Лола
    Зробіть так щоб можна було перекладати фоткою
  • Avatar Катерина
    У вас дана сторінка безграмотно переведена, десь схилення не те, десь російські слова. Зверніть на це увагу
  • Avatar Oxford School
    Спасибі Катерина за ваше зауваження. Якщо мається на увазі українська версія, то так, не всі слова перекладаються правильно, так як це версія машинного перекладу. Ми працюємо над вдосконаленням нашого перекладача і незабаром зможемо переводити блоги вручну.
  • Avatar Дмитро
    Катерино, до Вашого відома: не ПЕРЕВЕДЕНО, а ПЕРЕКЛАДЕНА!