Індивідуальні заняття англійською. Плюси і мінуси

Індивідуальні заняття англійською. Плюси і мінуси

Англійська — це мова, котрою розмовляють різні країни світу. Вона відкриває нам нескінченні можливості. Найперша, і мабуть, найважливіша — подорожі.

Якщо ви не володієте англійською мовою, то, на жаль, ви не зможете спілкуватися з людьми і через це ви не зможете відчути атмосферу міста. Тому, в 21 ст. просто необхідно вміти розмовляти англійською мовою. Тому, відразу в голову приходить тільки одне питання:

«Виникало у вас коли-небудь бажання вивчати англійську мову?»

Якщо так, то швидше за все ви починали обирати між груповими та індивідуальними заняттями. Які ж краще? Сьогодні ми розповімо про плюси і мінуси індивідуальних занять.

  • Перша перевага, це звичайно ж підхід. Завдяки тому, що ви відвідуєте індивідуальні заняття, викладач може приділити вам більше часу і уваги, виправити всі ваші помилки і пояснити тему яку ви не змогли зрозуміти з першого разу.
  • Другий плюс - гнучкість. Ви можете самі обирати час заняття та його тривалість. Що, погодьтесь, дуже зручно.
  • Ще один привілей індивідуального навчання - це звичайно ж, програма, за якою ви навчаєтесь. Ви самостійно вибираєте підручники і кількість занять на проходження кожної теми.
  • Але найголовніший козир - це напевно, відсутність різних звуків і розмов, які відволікають нас під час навчання. І в силу того, що ви займаєтеся індивідуально, це не стане вам на заваді оскільки ви зможете уникнути цього і спокійно, в комфортній для вас атмосфері, продовжувати вивчати англійську мову.
Але якщо поглянути на це питання з іншої точки зору, то також можна виявити і мінуси індивідуальних занять, а це вже плюси для групових занять.
  • Перше, що помічають студенти це те, що в колективі легше вивчати будь-яку мову, тому що дана тема, граматика або навіть слово повторюється кілька разів і саме тому ми освоюємо дану інформацію краще.
  • Друга перевага групових занять це наявність різних думок і поглядів на речі. Тому що у кожної людини є своє бачення тієї чи іншої досліджуваної теми.
  • Ще одна перевага групи це звичайно ж, мотивація. Адже всім відомо, що кожна людина завжди прагне бути кращою за інших і це дружнє суперництво може привести вас до чудового результату.

І на завершення хотілося б сказати, що неважливо чи вивчаєте ви англійську в групі чи індивідуально, головне не здаватися, а йти вперед незважаючи ні на що.

Вихід