Англійська онлайн

Сьогодні далеко не кожен має можливість безпосередньо відвідувати курси з вивчення англійської мови. Добре що, це зовсім необов'язково, особливо в останні роки. Плюс до цього сучасні технології дозволяють організувати курси англійської онлайн, що дають результати, які нічим не відрізняються, а часто навіть перевершують традиційні способи.

Не забуваємо також про зручність, адже школа англійської онлайн забезпечує вам максимальну свободу, що дозволяє підлаштовувати навчання під власний графік, максимально ефективно розподіляючи час. Це дуже важливий момент, так як завдяки такій можливості, ви зможете встигати все, що запланували, поєднуючи навчання з роботою, сім'єю, відпочинком і т д.

Сьогодні існує кілька найбільш поширених способів, що дозволяють вивчати англійську online. Кожен з них має свої особливості, і підходить людям, виходячи з їх поточного рівня знань, особистих переваг, ступеня зайнятості і просто характеру. Незважаючи на те, що всі вони проводяться в режимі онлайн і на перший погляд важко відрізнити між собою, насправді, якщо придивитися уважніше, вони дійсно різні.

Так давайте ж розберемося, що відрізняє методи вивчення англійської в онлайн режимі, щоб більше не повертатися до цього питання. Таким чином, вам достатньо буде прочитати даний матеріал, і відразу ж стане зрозуміло, який саме з описаних методів ідеально підходить саме вам.

Школи вивчення англійської по скайпу

У попередніх статтях ми вже говорили про вивчення англійської мови по скайпу (skype). Це один з найбільш популярних способів вивчати англійську онлайн і ось чому:

1. Вам не потрібно буде нікуди їхати, витрачаючи час і гроші на дорогу. Займатися можна в будь-якому зручному для вас місці. Головне, щоб там був інтернет. Все, що вам знадобитися – це ноутбук, комп'ютер, планшет і т д.

2. Ви самостійно вибираєте графік і час, за яким будете займатися. В даному випадку ви заздалегідь узгоджуєте графік навчання разом з викладачем. Таким чином, ви зможете поєднувати навчання з іншими важливими справами, встигаючи все робити по максимуму.

3. Ви самі вибираєте для себе викладача. Вам більше не доведеться турбуватися про те, якого вчителя призначать, адже по суті, це вирішальний момент. Вивчаючи англійську по скайпу, ви будете самі визначати – чи потрібен вам україномовний фахівець, або краще зупинитися на носії оригінальної мови. Тут все залежить від ваших уподобань, планів і т. д. Наприклад, якщо ви захотіли володіти англійською просто для себе, в цьому випадку не варто занадто хвилюватися цим питанням. А в разі, наприклад, роботи або навчання за кордоном, краще буде шукати викладача більш ґрунтовно і скрупульозно.

4. Максимальна увага викладача тільки вам. Займаючись по Skype, вчитель буде зосереджений тільки на вас, а Ви, відповідно, на ньому. Досвідчений викладач відразу ж відзначить рівень і швидкість освоєння інформації, і відразу ж пристосується до цих параметрів. Таким чином, ви отримаєте ідеальні результати, на які тільки здатні.

5. Фінансова економія. Найчастіше навчання по скайпу обходиться значно дешевше, ніж займатися на групових офлайн курсах і тим більше, наймати репетитора.

6. Ви будете вивчати те, що самі побажаєте. Перед початком занять ви розповідаєте викладачеві коло власних інтересів і конкретних областей у вивченні англійської. Після перевірки вчителем вашого рівня знань, він підбирає програму, максимально відповідну вашим уподобанням.

Самостійне вивчення англійської

Що стосується переваг, то вони в більшості випадків збігаються з попереднім методом. Хіба що, тут Ви отримуєте повну свободу, оскільки будете займатися без викладача, а значить, коли захочете.

Пропонуємо вашій увазі кілька цінних порад, які допоможуть зробити все правильно, адже організація навчального процесу лягати повністю на ваші плечі:

1. Практикуйте англійську мову без зайвого напруження. По-перше, змініть всі інтерфейси своїх девайсів на англомовні. По-друге, користуйтеся англійською розкладкою на клавіатурі. По-третє, називайте всі можливі терміни і функції теж англійською, дізнайтеся, вивчіть і запам'ятайте, як вони називаються, і користуйтеся англійською, розмовляючи про них.

2.Знаходьте переклад слова і вписуйте його в словник. Всі терміни з різних областей, які трапляються вперше, записуйте в словник англійською мовою і пишіть поруч переклад. Потім, як буде час, просто повторюйте кілька разів, і так кожен день. Це можна робити на обідній перерві, стоячи на зупинці громадського транспорту або в заторі, а також перед сном і після пробудження.

3. Знайдіть собі ментора. Говорячи про самостійне вивчення англійської, багатьом часто важко довести цю справу до кінця. Саме тому часто потрібен чийсь «чарівний пендель», а саме людина, яка не буде жаліти вас, а постійно підганяти, стимулювати і захищати від ліні. Постав ментору завдання щодня нагадувати про заняття, скидати посилання на цікаві та корисні англомовні матеріали за заздалегідь обумовленими темами. Він також може прикріплювати повідомлення з якимись прикольними коментарями в стрічки соцмереж, або ж просто зустрічатися з вами, паралельно практикуючись в спілкуванні англійською мовою, наприклад, за чашкою кави.

Інтерактивне вивчення в групах

Суть цього онлайн навчання полягає в тому, що навчальний процес проводиться в умовах постійної активної взаємодії всіх учнів. Це, так зване самоосвіта або взаємонавчання. В даному випадку і учень, і вчитель є рівноправними і рівнозначними суб'єктами, розуміючи, що вони роблять, знають, вміють і здійснюють.

У більшості випадків інтерактивне вивчення англійської онлайн передбачає моделювання різних життєвих ситуацій з частим використанням рольових ігор. Тут суть полягає в тому, щоб на основі аналізу різних обставин і ситуацій знаходити спільне рішення. Воно ефективно сприяє формуванню навичок і умінь, створенню атмосфери співпраці, взаємодії та виробленню цінностей. Більш детально про те, як працює вивчення онлайн в групах, можна знайти тут.

Головні переваги інтерактивного навчання:

  • на заняттях всі учні групи взаємодіють в однаковому режимі;
  • виробляється здатність почуття приналежності до єдиної команди;
  • формується максимально лояльне ставлення до людини, навіть якщо його думка не збігається з вашою;
  • кожен учень в рівній мірі отримує можливість висловлювати власну думку;
  • протягом відносно невеликого терміну освоюються досить пристойні обсяги матеріалу;
  • формуються навички толерантного спілкування з іншими учасниками групи;
  • освоюється вміння аргументувати свою точку зору, знаходячи при цьому альтернативні вирішення питання

Однією з головних цілей інтерактивного онлайн навчання-передати знання і усвідомити цінність інших людей. Основними формами інтерактивної роботи є навчальна взаємодія учнів у парах і мікрогрупах. Оптимальний склад групи в середньому становить 8 осіб.

Вивчення на основі вирішення різних завдань

Це ще один спосіб в більшості випадків самостійного навчання, хоча не обов'язково. Ви можете або шукати в Інтернеті різні завдання на улюблені теми і вирішувати їх, або попросити/найняти кого-небудь, хто знайде для вас весь необхідний матеріал.

Головними перевагами такого способу навчання є свобода, а також істотне підвищення практичних навичок (граматика, орфографія, пунктуація і т д). Крім того все це обійдеться Вам абсолютно безкоштовно, адже сьогодні в інтернеті можна знайти незліченну кількість вправ і завдань на будь-який смак. Існують, звичайно, і платні ресурси, то тут, так би мовити, вибір за вами.

Що стосується термінів навчання всіх перерахованих вище методів, тут не можна відповісти однозначно, за який період ви зможете освоїти англійську мову. Справа в тому, що тут все залежить від:

  • рівня володіння мовою ще до початку навчання;
  • кількості занять і загальний термін навчання;
  • специфіки і форми занять;
  • серйозності поставленої мети і багатьох інших факторів

Як показує практика, хтось може вивчити англійську всього за кілька місяців, а комусь доводиться витрачати 3 роки. На це питання точно відповісти неможливо, оскільки це дійсно дуже індивідуальний момент.

Англійська по скайп

Вихід

  • Avatar Олександра Задорожна
    Добрий ранок, не можу зареєструватись, бо в мене не має укр. сімкарти, нажаль загубила, зараз закордоном. +48733071620 напишіть мені будь ласка telegram , what’sApp. Дякую
  • Avatar Анастасія
    Підкажіть будь ласка яка на сьодні вартість онлацн навчання. Дяк
  • Avatar Oxford School
    Доброго дня, Анастасія! На сайті вказана актуальна вартість: Розмовний Курс - 1900грн (15 занять) Інтенсивний Курс - 3900грн (30 занять) Повний Курс - 4900грн (50 занять) Вартість індивідуальних занять: 400грн/60хв або ж 500грн/90хв.
  • Avatar Марина
    Підкажіть, будь ласка, де у вас проходять онлайн заняття? Зум, скайп чи ще щось?
  • Avatar Oxford School
    Доброго дня, Марина! Онлайн навчання ми проводимо на платформі нашого партнера - 2english.com