Як швидко заговорити англійською

Як швидко заговорити англійською

Ми всі живемо в сучасному світі, де спілкування займає, мабуть, перше місце в списку того, що потрібно людині протягом усього життя. Адже саме комунікація дає нам можливість поділитися своїми думками, яскравими враженнями. Але щоб отримувати більше радісних емоцій, потрібно вміти спілкуватися різними мовами світу, а особливо - англійською мовою. І тому, дуже часто у нас виникає питання:

Як швидко вивчити й заговорити англійською мовою?

  • Перший метод - це звісно ж піти на курси англійської. Тому що там вам дадуть не тільки навички вільного спілкування, але і навчать правильній вимові, побудові речень і граматиці.
  • Другий спосіб, так само, є досить ефективним, це перегляд фільмів і серіалів англійською мовою. Адже це дає вам можливість чути мову без акценту, вчити нові слова і фрази. Також, ви зможете оволодіти правильною вимовою та інтонацією. У статті, зазначеній вище, ми розглянули найпопулярніші сайти, де можна не тільки дивитися фільми англійською мовою, але й обговорювати їх на форумах і в англомовному середовищі.
  • Третій варіант - це спілкування з носіями мови, найшвидший шлях до вільного спілкування, тому що ви будете змушені спілкуватися тільки англійською і це набагато прискорить процес навчання. У свою чергу, ви будете чути мову без акценту і автоматично будете запам'ятовувати правильну вимову. У великих містах, як правило, є розмовні клуби з носіями мови, як платні, так і безкоштовні. Про розмовні клуби і де їх знайти, ми напишемо огляд в наступних статтях.
  • Так само, відмінним варіантом швидкого вивчення англійської мови, можна назвати будь-який ефективний додаток для вивчення англійської для iOS і Android. Це не тільки швидко, але і зручно, так як можна вивчати англійську в будь-який зручний час і в будь-якому місці, незалежно від того, де ви зараз перебуваєте. Більшість програм для вивчення англійської не вимагають більше 15-20 хвилин на день, для одного заняття.
  • Англійська по скайпу - по праву вважається одним з найбільш ефективних способів швидко вивчити англійську мову. Це зручно, адже вчити англійську можна не виходячи з дому, на роботі або в подорожі. При цьому, графік таких занять залишається досить гнучким, адже ви не прив'язується до звичайного розкладу на курсах або в школі.
  • Не варто забувати, що англійську так само можна вивчати за відомими сучасними піснями або іншими музичними творами. Більш детально, як музика впливає на вивчення англійської мови, можна прочитати в нашій статті.
Також, ви можете використовувати різноманітні самостійні заняття для вивчення англійської мови, але для цього вам доведеться докласти багато зусиль, тому що вам потрібно буде розбирати граматику та вимову самостійно і це призведе до тривалого і нудного навчання.
Як швидко заговорити англійською

Ось ще трохи рекомендацій, які полегшать і прискорять Ваше навчання:

  • По-перше, намагайтеся якомога більше спілкуватися англійською, бо тоді Вам не складе ніяких труднощів спілкування з іноземцем за кордоном. Для цього можна використовувати розмовні клуби на різних курсах англійської мови. Є як платні, так і безкоштовні клуби.
  • По-друге, для більшої ефективності, фільми і серіали краще дивитися без субтитрів (включати тільки тоді, коли почуєте нове слово або словосполучення), так як, коли Ви дивитеся і бачите перед собою текст, Ви автоматично починаєте не слухати, а читати, а це менш ефективний спосіб.

Ще одна маленька, але дуже важлива порада, це вивчення слів. Адже чим більше ваш словниковий запас, тим цікавіше і приємніше звучить ваша мова. У свою чергу, ви зможете уникнути непотрібних повторень. У наступних статтях ми розглянемо цікаві додатки для мобільних пристроїв, які дозволяють швидко і ефективно вивчати по кілька слів в день, без зубріння.

І на завершення хотілося б сказати, що знання будь-якої іноземної мови допоможуть вам відкрити двері в світле і щасливе майбутнє. Тому, починайте вивчати англійську мову зараз і тоді всі ваші мрії стануть реальністю дуже і дуже скоро, а ми вам з радістю допоможемо в цьому.

Вихід

  • Avatar Любов Іллівна Тіма
    Я хочу навчитися говорити англійською дуже шаидко
  • Avatar Світлана Позднякова
    Спасибі. Але ви забули один з найбільш популярних способів - це просто виїхати за кордон і спілкуватися з носіями там ))