Де завантажити аудіокурси англійської мови

Хочете поліпшити свою англійську мову або почати її вивчення з нуля, але немає на це часу, так як ви дуже зайнята людина (робота, навчання в інституті тощо)? Якщо ви з тих, для кого «Time is money», як сказав відомий американський діяч Б. Франклін у своєму творі «Рада молодому купцеві» (1748 рік), для вас чудовим варіантом стане вивчення англійської мови в аудіоформаті.

Переваги і недоліки вивчення англійської мови за аудіокурсами. Даний метод навчання, як показує практика, є достатньо продуктивним. Тому, не дивно, що таку форму вивчення англійської мови сьогодні багато обговорюють.

Плюси

  • економія часу – не потрібно витрачати час на поїздку до місця, де проводять заняття;
  • економія грошей – аудіокурси обійдуться набагато дешевше, ніж заняття в стаціонарному режимі (до того ж є і безкоштовні аудіокурси);
  • можливість присвятити час навчанню в будь-якому зручному місці – ви можете почати вивчення англійської мови в автобусі, метро, поки їдете з роботи додому, в поїзді під час подорожі, прогулянки по парку і не тільки;
  • вивчення англійської мови за аудіокурсом дозволяє отримати максимум корисної інформації, при цьому навантаження на очі не буде.
Важливо! Під час такого формату навчання, ви навчитесь правильно вимовляти слова, ставити в потрібних місцях наголоси – вам відкриються всі нюанси вимови.

В першу чергу ви отримаєте можливість запам'ятати фрази/речення, які знадобляться в поїздці, при заселенні в готель, при поході в кафе або виклику таксі. На відміну від подкастів та аудіокниг, аудіокурси побудовані за принципом: «від простого до складного». Така форма навчання розрахована на тих, хто присвятив час самостійному вивченню іноземної мови. Тому аудіокурси супроводжуються безліччю пояснювальних моментів.

Мінуси

  • Є ті, хто знаходить навчання у форматі аудіокурсів нудним і монотонним. Тому, не треба думати і затято вірити, що прослуховування аудіозаписів – це захоплююче.
  • Також варто розуміти, що під час такого навчання запам'ятовуються лише звукові образи і речення в цілому.
  • Правила читання англійської мови складніше російської або української. Тому знаходити «знайомі» фрази по звучанню в тексті буде складно.
  • Деколи так буває, що знаючи переклад речення, людина не може сказати, скільки в ньому слів та перевести їх окремо. Це пов'язано з тим, що вислів сприймається, як єдине ціле, яке не можна розділити на частини. Звичайно, якщо аудіокурс підкріплений книжковим посібником, то з подібною проблемою ви не зіткнетеся.

Як правильно вибрати аудіокурс?

Щоб навчання в аудіоформаті дало свої плоди, і не було марним, слід себе мотивувати, поставити чітку мету і рухатися до неї.

Грамотно складений курс повинен включати в себе навчання з допомогою популярних слів і фраз з розмовної мови. Правила граматики повинні бути доступно роз'яснені. Якщо не знаєте азів граматики, буде дуже складно пізнати англійську мову. Постановка усного мовлення повинна бути правильною.

Критерії вибору аудіокурсу:

  • Обрали курс? Ознайомтесь з його відгуками в інтернеті. З ними можна ознайомитись на тематичних форумах, спеціалізованих сайтах.
  • Комплексне навчання. Якісний курс буде складатися з декількох блоків – крім аудіо матеріалів, будуть практичні письмові завдання, відеоуроки. Можливо, навчання буде підкріплено книгами.
  • Вартість. Звичайно, є в мережі і безкоштовні курси. Однак не варто від них багато чого чекати. За «працюють» курси доведеться заплатити. Варто розуміти, хтось же приділив свій особистий час, щоб розробити систему, скласти план навчання, зібрати інформацію. Звичайно, не обов'язково купувати найдорожчий матеріал, можна проаналізувати ринок пропозицій і вибрати підходящий аудіокурс за ціною для себе.
  • Навчання повинно бути представлене в декількох варіантах для людей з різним рівнем знання мови.
Кращі курси – аудіоуроки, створені україномовним викладачем разом з носіями мови.

Як правильно слухати аудіокурси?

Під час прослуховування аудіо слід сконцентруватися та намагатися уловити загальну суть. Щоб зрозуміти як пишуться слова, не зайвим буде переглянути текст. У процесі прослуховування аудіо виписуйте нові фрази та слова, завчайте їх. Наступного дня повторно прослухайте запис, намагайтесь запам’ятати як пишеться та вимовляється кожне слово. Намагайтесь про себе повторити те, що прослухали.

  • Вслухуйтеся в лексику. Повторюйте фразу за диктором. Якщо необхідно, повторно поверніться до початку заняття.
  • Після уроку, постарайтеся застосовувати на практиці в реальному житті отримані знання.
  • Приділяйте навчанню пару годин на день (якщо немає можливості, то хоча б півгодини).

Види аудіокурсів з англійської мови

Сьогодні викладачі випускають різні види аудіокурсів з англійської мови:

  • для дорослих – навчання побудовано таким чином, що один і той же курс буде корисний і новачкові і тим, хто має середній рівень знань;
  • для дітей – навчання може відбуватися в ігровій формі, в процесі прослуховування аудіо, дитина дізнається про нові слова, наприклад, що качка – це «качка», а крокодил – «крокодил» - дітям цікаво буде почати вивчати англійську мову в аудіоформаті.

Аудіокурси можуть бути у вигляді:

  • Розмовної англійської – в процесі навчання ви отримаєте базові навички спілкування для початківців. Зрозуміло і доступно буде викладатися мовний етикет іноземної мови. Ви дізнаєтесь про типові мовні звороти і розмовні кліше. Навчання охопить необхідний мінімум лексичного складу, який знадобитися в подорожі, бізнес-подорожі в будь-яку країну світу.
  • Граматики – більш поглиблене вивчення мови. Ви дізнаєтесь, що таке особисті займенники, множина, артиклі, дієслово «to be» і не тільки. Мова піде про часи (наприклад, present continuous tense).

Завантажити аудіокурси

Вихід

  • Avatar Правда
    Сайт для зайти почитати , далі все , кінець. Головне зрозумійте що ви маєте при вивченні Англійської. Все що хотів довести автор . Далі жодне посилання не працює.
  • Avatar Oxford School
    Доброго дня! На нашому сайті є тест для визначення рівня знань англійської мови, сторінка бронювання місць в групах та багато іншої інформації. А блоги зазвичай і створені для того, щоб їх читати і здобувати нову інформацію) Також зверніть, будь ласка, увагу, що хоч стаття і 2019 року та посилання всі діючі.
  • Avatar Nazar Yamchuk
    Чого посилання на російські сайти?
  • Avatar Oxford School
    Доброго дня, Назар! Статтю було опубліковано декілька років тому - до повномасштабного вторгнення, коли більшість не задумувалась навіть про важливість мови, на жаль...
  • Avatar Оля Івасів
    Добрий день.хочу вчити англійську по вашій програмі