Топ сайтів з фільмами англійською мовою

Дуже давно один чоловік сказав, що всі люди — актори, які самі створюють свою історію. І саме тому, кіноіндустрія розвивається разом з людиною. Можливо, це і є головна причина того, що ми так сильно любимо дивитися різні фільми та серіали.

Але крім хорошого проведення часу, перегляд кіно також може приносити і користь у вивченні іноземної мови. Адже коли ви дивитеся відео англійською мовою, наприклад, ви розширюєте не лише свій світогляд, але і словниковий запас. Також, ви вивчаєте правильну вимову і при цьому отримуєте задоволення і не напружуєтеся. Щоб ви не витрачали час на пошуки сайтів, де можливо було б дивитися фільми і серіали англійською, ми вирішили зробити для вас топ 5 кращих сайтів для перегляду кіно англійською мовою.

  • Перший і, напевно, найпопулярніший сайт це всім нам відомий Youtube, адже там є не лише різноманітні гумористичні та музичні відео, а й повноцінні фільми та серіали англійською мовою та з субтитрами різними мовами.
  • Другий варіант, де ви можете переглянути фільми це ресурс Megogo. Тут ви можете знайти найрізноманітніші фільми будь-яких жанрів. На сайті представлені новинки кінопрокату та прем’єри. Фільми на цьому сайті можна дивитись різними мовами, у тому числі й англійською. На момент написання цієї статті, архів сайту складав більш ніж 80 тис. фільмів.
  • Baskino На цьому сайті ви можете знайти велику кількість фільмів та серіалів у різних жанрах: комедії, драми, жахи, історичні, документальні та ще багато чого іншого. Загалом тут знайдеться фільм для кожного. Безумовно, це один з найпопулярніших сайтів з фільмами онлайн. Ви можете обрати фільми мовою оригіналу з українськими або ж англійськими субтитрами – як вам буде зручніше.
  • Популярний сайт з фільмами та серіалами англійською - HDrezka. На жаль, цей ресурс не завжди надає можливість переглянути субтитри українською, але тим не менш, вибір матеріалу для перегляду вражаючий. І головна перевага, що бібліотека фільмів та серіалів в оригіналі постійно оновлюється.
  • І закриває наш список найтоповіший сайт з перегляду фільмів та серіалів – NETFLIX. Це платний сервіс з кіно в HD якості. Підписка дає можливість першими переглянути усі новинки студії. Тут можна знайти, що подивитись не лише якщо у вас високий рівень англійської, але й якщо ви тільки нещодавно почали її вивчати.

Ну і наприкінці хотілося б відмітити, що якщо ви любите проводити час дивлячись кіно та серіали, тоді запасайтесь попкорном, різними снеками та напоями та скоріш вмикайте свій улюблений фільм, але цього разу – спробуйте переглянути його англійською!

Якщо ви знаєте цікаві сайти з фільмами англійською мовою, пишіть посилання на них в коментарях і ми обов’язково доповнимо наш список вашими рекомендаціями.

Вихід

  • Avatar Spilberg Team
    На більшість фільмів та серіалів є плеєр в оригіналі ( + субтитри) https://uaserial.tv/ https://uaserial.club
  • Avatar Шевченко
    Вельми дякую! Довго шукав український ресурс з серіалами мовою оригіналу!
  • Avatar Elena Semenova
    Але без субтитрів у мові оригиналу. Я розчарована
  • Avatar Maxim Bordyug
    Дякую, друже. Я хотів подивитися серіал Shogun на rezka.ag у оригіналі, але на rezka.ag почали просити гроші за це. А тут можна у оригіналі з англійськими субтитрами подивиться. Ще й за рейтингом серіали можна вибрати.
  • Avatar Maxim Bordyug
    Я про https://uaserial.tv/
  • Avatar K. K.
    https://all.filmy-na-angliyskom.ru/anglijskie-komedii-s-subtitrami/forsazh-10-2023.html форсаж 10 английською
  • Avatar Xiaomi
    ви серйозно! всі посилання на фільми з російськими субтитрами! ро-сі-йськи-ми різницю второпали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Avatar Виктор Осокин
    Второпали, второпали... Чувак, Xiaomi, пиши на родном, на мандаринском, не меняй xарактер! ;)
  • Avatar Ч
    Так а какие еще нужны?
  • Avatar adeni
    теж звернула на це увагу! Хочу підписатись на puzzle english, в них величезна бібліотека, і фільмів, і мультиків, і серіалій англійською. АЛЕ це російский сайт. Підписка коштує €50 на 2 роки-це норм, АЛЕ я не хочу спонсувати війну, бо налоги підуть до параші