Топ 5 додатків вивчення англійської для iPhone (iPad) і Android

Вивчення англійської мови завжди здається нам нудним заняттям, адже ми все ще вважаємо, що нам доведеться сидіти за книжками, «зубрити» граматику і нові слова. Це, звичайно, було популярним методом, але не в наш час. Адже з розвитком технологій змінювалися ми з вами і сам світ.

І тепер у Вас є можливість вивчати англійську мову, де б Ви не знаходилися. А в цьому допоможе звичайний смартфон. І саме тому, ми зробили огляд програм, які зможуть полегшити вивчення англійської мови, і які підтримує як iOS, так і Android.

Список додатків для вивчення англійської мови

DUOLINGO

Duolingo

Відкриває сьогодні наш список корисна програма під назвою "Duolingo". Тут ви можете вивчати дуже багато іноземних мов. На кожен день відведено урок з граматикою та/або новими словами. А в кінці ви перевіряєте свої знання з допомогою тесту-гри. На момент написання статті - це одна з кращих програм для вивчення англійської мови.

Встановити Duolingo для Android або для iOS

JOHNNY G.

Johnny G.

Не забудемо згадати і про додаток Johnny G. Він був розроблений на замовлення British Council. В цій програмі ви закріплюєте і перевіряєте свої знання за допомогою різних цікавих вікторин. У вас є 1 хвилина щоб відповісти на стільки запитань, скільки можливо, а в кінці ви зможете дізнатися результат і розглянути помилки і правильні відповіді. Ви можете обирати на яку тему ви хотіли б перевірити свої знання (це може бути граматика, слова або вимова).

Скачати Johnny G.

MEMRISE

Memrise.

Варто так само завантажити і додаток Memrise. Тут вам даються базові фрази і слова. Цю програму можна використовувати під час подорожей, тому що вона зосереджена на розмовній англійській.

Встановити Memrise для Android або для iOS

WORDS

Words

Четверте місце ми віддали додатком Words. Ця програма також зосереджена на розвитку вашого словникового запасу. У ній ви можете вибирати будь-яку тему і вчити всі головні слова, які з нею пов'язані.

Встановити Words для Android або для iOS

BUSUU

Words

Одне з найбільш ефективних програм для вивчення англійської мови, про який ми не можемо не згадати - це skyrock. У цьому додатку у вас є можливість вивчити головні фрази, які допоможуть вам у спілкуванні за кордоном, а також там є базова граматика, яка пов'язана з даною розмовної темою.

Скачати Skyrock

І наприкінці хотілося б сказати, що неважливо ви засвоюєте матеріал швидко або трохи повільніше, ніж інші, це все не так важливо, як нам іноді здається. Адже кожна людина особлива і тому, незалежно від того, з якою швидкістю ви просувається в навчанні, на роботі або в інших проектах, але це тільки до тих пір, поки ви не зупинилися. Тому, продовжуйте йти до своєї мети, незважаючи на всі перепони, які приготувало вам життя, а ми вам з радістю допоможемо в цьому.

Якщо ви знаєте цікаві та корисні додатки, для вивчення англійської мови на Android або iPhone (iPad) - напишіть про це в коментарях і ми обов'язково додамо їх у наш список!

Вихід

  • Avatar Олексій
    Я нещодавно відкрив для себе додаток Mnemonic Words. У додатку є безліч різних вправ для запом"ятовування, можливість додавати свої слова та фрази, обирать різне озвучування англійських слів та фраз. Крім того, можна вчити граматику, читати книги, проходити словарні тести та грати у різні словарні ігри. І це у цьому додатку я можу вивчати англійські слова з українськими перекладами!
  • Avatar Іван
    Я використовую програму Flip&Study легка система запам'ятовування слів + українська мова з цікавими рівнями. Коли дивлюсь netflix то записую туди незнайомі слова - це мега зручно для запамятовування https://flipandstudy.com/home/uk
  • Avatar Євген Тимошенко
    Моя дитина для вивчення англійської використовує додаток GoodEnglish. Ця програма безкоштовна і без реклами.
  • Avatar Вероніка
    Мені з вивчення слів сподобалося додаток Englishdom Words. Там теж на різні тематики набори слів, можна самому додавати слова на вивчення тих... ну інтерфейс приємний))і добре що можна вибрати рівень складності, так як деякі дійсно складно вивчити для новачка, хоча, здавалося б, я вибирала просто слова пісні Стінга)) начебто і півгодинки в день займає це заняття, а з іншого боку занурюєшся кожен день все більше в мовне середовище і все відкладається в голові, звивини ворушаться))