Чи варто вивчати англійську по skype?

Повну версію цієї статті, читайте в нашому огляді Англійська по skype. Повний огляд, вартість, поради, відгуки

Сучасний світ сповнений різними подорожами і подіями. Він рухається з неймовірною швидкістю і як ми можемо не загубитися в цьому потоці подій? Насправді, тут нам допомагає спілкування. Але як спілкуватися з людьми з інших країн? Адже нам потрібно бути готовими підтримати розмову не знаючи їх слів або виразів. Відповідь дуже проста - треба володіти мовою, котрою спілкується більшість. На даний момент це англійська. Але тут виникає питання:

А як мені її вивчити, якщо у мене немає часу ходити на курси?

Якщо задуматися, то завжди можна придумати рішення, а особливо з розвитком технологій. Адже зараз не обов'язково відвідувати курси, щоб вивчити іноземну мову. Тому що, багато які школи пропонують навчання через скайп. Але чи варто це робити? Звичайно це вибір кожного, але ми вирішили показати вам плюси і мінуси цього способу.

І почнемо звичайно ж з переваг.

  • По-перше, ви можете економити час, так як вам не потрібно їхати куди-небудь. Ви можете бути вдома або на роботі, адже заняття проводяться через інтернет.
  • По-друге, ви можете налаштувати час занять під свій графік.
  • Ще один плюс занять по скайпу - це можливість вибору викладача. Ви можете спробувати методи навчання різних викладачів. А це призведе до кращого результату, якщо ви знайдете вчителя з прийнятною для вас системою навчання.

Але які ж мінуси цієї форми отримання знань.

  • Напевно, найбільший недолік це те, що вам потрібно змушувати вчити англійську самостійно, адже коли ви ходите на курси у вас в свій час виробляється своєрідна звичка, а якщо заняття проходять по скайпу, можна запізнитися або сказати, що погано себе почуваєш і скасувати урок.
  • Другий мінус, це те що вам потрібно уміти поводитися з комп'ютером. Тому що, базових навичок вам не вистачить, так як вам потрібно вміти відкрити якесь посилання, або перевернути картинку. Також, вам потрібен швидкий інтернет, який не буде зависати.
  • І останній мінус, це те, що у вас відсутнє живе спілкування. А як відомо, багатьом людям трохи ніяково розмовляти по телефону. І насправді це цілком нормально, так як за телефоном ви не можете бачити реакцію людини на сказане вами.

Але насправді, неважливо чи вивчаєте ви англійську на курсах або по скайпу, адже найголовніше - це бажання. І поки воно у вас є, ви зможете зробити все, що тільки захочете, адже у світі немає нічого неможливого. Тому, вірте в себе і щодня вивчайте щось нове.

Вихід

  • Avatar Volodymyr Vityuk
    Доброго дня добавте мене в вайбер мій номер +380953356480
  • Avatar Oxford School
    Доброго дня! На жаль, у нас немає вайберу. Ми можемо Вам зателефонувати та надати усю необхідну інформацію.