Як музика впливає на вивчення англійської мови

Кожен день людина слухає музику і не замислюється над тим, що різні пісні можна слухати не тільки заради свого задоволення, але і з їх допомогою також можна поліпшити свої навички англійської. Адже в наш час багато відомих хітів написано саме цією мовою, оскільки вона одна з найбільш популярних.

Та чому ж прослуховування музики може допомогти нам вивчити будь-яку іноземну мову? Відповідь полягає в тім, що ви самі себе навчаєте і при цьому отримуєте задоволення. І, напевно, це один з найпростіших та найефективніших способів розширити свій словниковий запас. Так як при прослуховуванні пісні, котра нам подобається, ми автоматично намагаємось запам’ятати слова. Тому, чим більше ви слухаєте музику – тим краще.

Звісно, цей метод також має свої особливості.
  • По-перше, намагайтеся слухати пісню та одночасно стежити за словами. Ось посилання на сайт, де є слова майже до всіх англомовних пісень --> Genius. І до речі, ви можете завантажити додаток «Genius», воно доступно як і для користувача iOS так і для Android. Працює він так само, як і сайт, тому користуватися веб-сторінкою або додатком, обирати тільки вам. Також, ви зможете стежити за останніми новинами шоу-бізнесу і плюс даного веб-сайту криється в тому, що крім текстів пісень, всі статті про різних артистів і новинки музики написані там тільки англійською. А читання допомагає нам у досягненні наших цілей не тільки в житті, але й у вивченні іноземних мов.
  • По-друге, замисліться над змістом обраної композиції. Потім випишіть і зробіть переклад всіх невідомих слів. І після цього переслухайте пісню знову і можливо, ви зміните свою думку щодо того, про що насправді співає даний артист.
  • Ще одна порада, слухайте якомога більше пісень. Звичайно, не всі мелодії нам подобаються, але кожна композиція має різні слова. Тому чим більше ви слухаєте, тим більше нових слів ви вчите. Також, ви можете вивчити пісню повністю, це буде великим плюсом, так як ви тренуєте свою пам'ять, а також так буде набагато простіше запам'ятати нові слова.
  • Не забувайте слухати пісні YouTube, адже крім величезної збірки найновіших англомовних пісень, до них можна включити субтитри англійською і таким чином вивчати і запам'ятовувати англійські слова.

І наприкінці хотілося б сказати, що музика - це така річ, яка буде з нами все життя. Адже до кожного настрою є відповідна пісня. Вона піднімає нам настрій, підтримує нас у важкі моменти. Тому, слухайте музику, радійте і вивчайте англійську мову, а ми вам з радістю допоможемо в цьому.

Вихід

  • Avatar Анюта
    Саме завдяки пісням і маю непоганий запас слів)